Wooninrichter Tapijt en Laminaat Direct

Met twintig jaar ervaring in met name tapijt en laminaat, is Tapijt en Laminaat Direct een begrip. En dat niet alleen in Wolvega, maar in de wijde omgeving. Tapijt en Laminaat Direct biedt het beste op het gebied van laminaat, pvc, de wat zachtere tapijten en ook kunststof. Ook wat betreft woontextiel heeft de specialist uit Wolvega van alles te bieden. En dat tegen complete prijzen, prijzen inclusief het leggen, een standaard ondervloer en plakplinten. Tapijt en Laminaat Direct legt je nieuwe vloer bovendien in een dag.

Quick Step Laminaat


Complete stoffering 


Tapijt of laminaat op de trap? Ook dat is prima mogelijk, zoals ook kunstgras geleverd kan worden, net als een fraai grastapijt. Uiteraard kan ook dit gelegd worden door de vakmensen die het bedrijf in dienst heeft. Tapijt en Laminaat Direct is de perfecte partner voor complete stoffering en werkt met producten van de beste kwaliteit. Daarmee krijgt ook vuil en vocht veel minder kans en kent de vloer een behoorlijk langere levensduur. 


Scherpe aankoopprijs 


Het bedrijf is trots zich de grootste leverancier van laminaat te mogen noemen en is al minstens even trots op de eigen montagedienst. Uiteraard worden bekende merken als Krono, Egger, Meister, Balerio, Parador en Quickstep – allen toonaangevende merken laminaat- gevoerd. Uniek is toch ook het feit dat het laminaat gratis gelegd wordt, klanten een alufoam ondervloer krijgen en ook plakplinten bijgeleverd worden. Als kers op de taart en om de vloer nóg langer mooi te houden krijgen klanten ook nog eens een schoonloopmat. Slechts een geringe reiskostenvergoeding komt nog over de altijd scherpe aankoopprijs van het gekozen laminaat heen. 


Service 


De indrukwekkende showroom in Wolvega is prachtig onderverdeeld in klein showvloertjes waardoor klanten meteen zien wat een bepaald soort laminaat voor uitstraling biedt. Een offerte op maat is en standaard procedure bij Tapijt en Laminaat Direct en als de klant twijfelt over bijvoorbeeld de kleur, dan krijgt hij of zij gewoon een staal mee naar huis. Want ook service wordt in Wolvega nog met een hoofdletter geschreven. 


Loyale klantenkring 


Niet voor niets bestaat de loyale klantenkring behalve uit particulieren ook uitmakelaars, verhuurders, vastgoedbeheerder, bungalowparken en woningcorporaties, waarmee vaak vaste prijzen overeen worden gekomen. Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn bewijzen verder wel de altijd scherpe prijzen. Dit kan gerealiseerd worden omdat er rechtstreeks vanaf de fabrikant ingekocht kan worden. Want ook die hebben – niet voor niets- een grenzeloos vertrouwen in Tapijt en Laminaat Direct